Analoog Show

Analoog Luistershow

Analoog Show bij Da Capo High End Audio

Zaterdag 15 september a.s. 11.00-17.00u.

We gaan demonstreren met Transrotor draaitafels in combinatie met Audio Technica MC elementen. De Watson’s platenwasmachine staat klaar voor een demonstratie. Bij aankoop hiervan deze dag wordt gratis een stofhoes en een flesje reinigingsvloeistof meegeleverd!

Er is tevens een platen/CD markt, waar o.a. albums van Haevn te koop zijn. Daarnaast zijn er kraampjes met leuke hifi aanbiedingen waaronder Custom Design stands en Floor Protectors, WireWorld kabels, Vinyl Magazines en inbouw luidsprekers van Monitor Audio. Kortom: genoeg om lekker te rond te snuffelen onder het genot van een hapje, drankje en een gezellig hifi praatje!

In de grote ruimte: Transrotor Rondino Bianco FMD, Audio Technica AT-ART9,  Transrotor Phono MC8.2 pre, Mirror Image Aemulus pre/power, Magnepan MG20.7 en Monitor Audio Platinum PL200II.
Bekabeling: Wireworld, powerconditioning: Torus Power.

In de kleine ruimte: Transrotor ZET1, Audio Technica AT-OC9ml II, Transrotor Phono2 pre, NuPrime IDA8, Monitor Audio Platinum 100 II en de Monitor Audio Studio luidspreker.
Bekabeling: Wireworld, powerconditioning: Torus Power.

We stellen het prijs als U ons laat weten of U komt en met hoeveel personen maar spontaan bezoek wordt ook zeker op prijs gesteld!

We gaan er weer een hele leuke dag van maken.

Graag tot dan!

Magnepan MG20.7

Magnepan MG20.7

Het absolute topmodel van Magnepan is nu te beluisteren bij Da Capo High End Audio. Kom gerust langs voor een onvergetelijke luistersessie.

Russell K Red 150 bij Da Capo High End Audio!

Vanaf heden is de zeer fraaie Russell K Red 150 vloerstaande luidspreker te beluisteren bij Da Capo. Blinkt uit in het neerzetten van een zeer brede soundstage met veel diepte en detail. Heeft bovendien een uitzonderlijk goede timing. Met andere woorden: deze luidspreker heeft een zeer hoge 'air guitar factor'.  

Lees meer...