Zoek
Sluit dit zoekvak.

Elac Discovery

NU bij ons verkrijgbaar de revolutionaire Elac Discovery Muziek Streamer! Tot 8 verschillende streams tegelijkertijd afspelen!

Dankzij de kracht van Roon’s geavanceerde algoritmen en de integratie van muziekdienst Tidal biedt “Discovery” je toegang tot de multi-dimensionale wereld van de muziek in de vorm van een bijna oneindige hoeveelheid metadata. Hiermee legt Discovery de relaties tussen artiesten, componisten, performers, dirigenten en producers bloot, lees je de autobiografieën en songteksten, lees je reviews, zie je wie er hebben meegewerkt aan een album, weet je waar jouw geliefde artiest binnenkort optreedt, etc. Je krijgt eigenlijk een oneindige gratis muziekmagazine tot je beschikking om alles over muziek te “ontdekken”. “Discovery” is niet voor niets door ELAC als productnaam gekozen!

ELAC en ROON: het beste van twee werelden
ELAC heeft veel know-how over het weergeven van muziek. Met een inmiddels 90-jarige geschiedenis is ELAC een toonaangevende luidsprekerfabrikant met research-centra in Duitsland en de USA. Als je dan besluit een toonaangevende muziekserver te ontwikkelen, gecombineerd met een multiroom-systeem, dan wil je als besturingssysteem van dit moois alleen maar het allerbeste. Dan kies je voor Roon, de beste informatieve software, die volgens reviewers de fraaiste en snelste bedieningsinterface heeft. De beste klank en de prettigste bediening.